Tyto zásady ochrany soukromí stanovují, jak Europe Media Nest s.r.o. používá a chrání veškeré

informace, které dáváte Europe Media Nest s.r.o. při použití této webové stránky. Europe Media

Nest s.r.o. se zavazuje zajistit, že vaše soukromí je chráněno. Pokud Vás požádáme o poskytnutí

určité informace, kterou můžete být identifikováni při použití této webové stránky, pak si můžete být

jisti, že budou použity pouze v souladu s tímto prohlášením o ochraně osobních údajů. Europe Media

Nest s.r.o. může změnit toto nastavení čas od času tím, že aktualizuje tuto stránku. Občas byste měli

tuto stránku zkontrolovat, aby jste si zajistili, že jste spokojeni s případnými změnami.

Jaké údaje shromažďujeme

Můžeme shromažďovat následující informace:

jméno

kontaktní údaje včetně e-mailové adresy

demografické informace jako PSČ, preference a zájmy

další informace týkající se zákaznických průzkumů a / nebo nabídky

Pro úplný seznam cookies, které sbíráme – viz seznam cookies,které sbíráme .

Co děláme s informacemi, které shromažďujeme

Požadujeme tyto informace, abychom porozuměli vašim potřebám a poskytnli vám lepší služby, a to

zejména z následujících důvodů:

Vnitřní vedení záznamů.

Můžeme použít informace pro zlepšení našich produktů a služeb.

Můžeme pravidelně zasílat reklamní e-maily o nových produktech, speciální nabídky nebo jiné

informace, které si myslíme, že by vás mohly zajímat pomocí e-mailové adresy, které jste k dispozici.

Čas od času, můžeme také použít vaše údaje pro účely výzkumu trhu. Můžeme vás kontaktovat e-

mailem, telefonicky, faxem nebo poštou. Můžeme použít informace , abychom přizpůsobili webové

stránky Vašim zájmům.

Zabezpečení

Jsme odhodláni zajistit, že vaše informace jsou v bezpečí. Aby se zabránilo neoprávněnému přístupu

nebo zveřejnění, zavedli jsme vhodné fyzické, elektronické a řídící postupy pro ochranu a

zabezpečení informací, které shromažďujeme online.

Jak používáme cookies

Cookie je malý soubor, který požádá, aby mohl být umístěn na pevném disku Vašeho počítače.

Jakmile budete souhlasit, soubor je přidán a cookie pomáhá analyzovat internetový provoz, nebo

vám dá vědět při návštěvě určité stránky. Cookies umožňují webové aplikace reagovat na vás jako

jednotlivce. Webová aplikace může přizpůsobit své operace na vaše potřeby, libosti a nelibosti

sběrem a zapamatování informace o vašich preferencích.

Používáme cookies, abychom zjistili, které stránky jsou používány. To nám pomáhá analyzovat data o

provozu webové stránky a zlepšovat naše webové stránky a přizpůsobit je podle potřeb zákazníka.

Používáme pouze tyto informace pro účely statistické analýzy a poté jsou data odstraněny ze

systému.

Celkově, cookies nám pomáhají poskytnout vám lepší webové stránky, pomocí kterých nám umožní

sledovat, jaké stránky najdete užitečné a které ne. Cookie v žádném případě nedávjí přístup k

počítači nebo jakékoliv informace o vás, kromě údajů, které budete chtít sdílet s námi. Můžete se

rozhodnout přijmout nebo odmítnout cookies. Většina webových prohlížečů automaticky cookies

akceptuje, ale většinou je možné změnit nastavení prohlížeče tak, aby cookies odmítal, pokud si to

přejete. To může zabránit plnému využití webových stránek.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné stránky zájmu. Nicméně, pokud jste použili

tyto odkazy opustit naše stránky, měli byste si uvědomit, že nemáme žádnou kontrolu nad jinými

internetovými stránkami. Proto nemůžeme být zodpovědní za ochranu a soukromí všech informací,

které poskytnete při návštěvě těchto stránek a tyto stránky se neřídí tímto prohlášením o ochraně

soukromí. Měli byste být opatrní a podívejte se na prohlášení o ochraně soukromí, které se vztahuje

na webové stránky o kterých se jedná.

Ovládání vašich osobních údajů

Můžete si vybrat omezit shromažďování nebo používání vašich osobních údajů následujícími

způsoby:

kdykoli budete vyzváni k vyplnění formuláře na webových stránkách, podívejte se na pole, které

můžete kliknout na znamení, že si nepřejete, aby informace, které mají být použity kýmkoliv pro

účely přímého marketingu

pokud jste dříve souhlasili nám používat vaše osobní údaje pro účely přímého marketingu, může si to

rozmyslíte kdykoliv písemně nebo e-mailem nám na info@medianest.net

Nebudeme prodávat, distribuovat nebo pronajímat vaše osobní informace třetím stranám, pokud

nebudeme mít váš souhlas nebo jsme ze zákona povinni tak učinit. Můžeme použít vaše osobní

údaje, aby vám poslal propagační informace o třetích stranách, které si myslíme, že by vás mohly

zajímat, pokud nám sdělíte, že chcete aby se to stalo.

Můžete požádat o podrobnosti o osobních informacích, které o vás máme pod Data Protection Act

1998. Je zde maly popleatek. Pokud byste chtěli kopii informací uložených na vás pište na Všehrdova

2, 11800 Praha, Česká republika.

Pokud si myslíte, že jakékoliv informace, které o Vás máme, jsou nesprávné nebo neúplné, napište

nebo nám pošlete mail co nejdříve na výše uvedenou adresu. Neprodleně opravíme jakékoli

informace považované za nesprávné.